Trænere i Ponytravskolen:
 
Søndage:
Lena Bruun/Torben Grøn
 
Onsdage:
Lena Bruun/Torben Grøn
 
Her på siden kan læse om og se billeder fra Skive Trav Ponyskole:
 
 
 
Ponytravskolen er for børn i alderen 7 til 18 år.

Det er ponyskolens intention, at lære børnene at omgås, pleje, håndtere og køre- eller ride ponyer så de på sigt, hvis de har lyst, kan deltage i ponytravløb på Skive Trav. Det er også ponyskolens intention, at give børnene et socialt samlingssted om den fælles interesse - ponyer på væddeløbsbanen.

Tilmeldte på Skive Trav Ponyskole bliver tilknyttet Skive Ponytrav - læs mere om foreningen under fanen "om os"
 
Det årlige kontingent til foreningen Skive Ponytrav udgør p.t. 500,- årligt.

Hertil kommer betaling for undervisning i Ponyskolen som koster kr. 100,00 månedligt for elever uden egen pony og kr. 50,- månedligt for elver med egen pony.

Man skal være medlem af ponytravskolen for at træne om søndagen og onsdagen.

Har dit barn lyst til at teste om ponyskolen er noget for dig, så kom og prøv det. De første 2 gang er gratis inden endelig tilmelding.
 
 
Regler for Skive Trav Ponyskole.
 
Skive Trav Ponyskole ejes af Skive Trav og holder til i Stald A på Flyvej 2, 7800 Skive.

Formålet med Ponyskolen er at udbrede kendskabet til travsporten. Og give børn og unge i alderen 7-16 år mulighed for, at modtage undervisning i, hvordan man kører ponytrav samt passer og plejer en pony.

Vi lægger vægt på at børn, unge og forældre er med hele vejen, lige fra at lægge seletøj på til at feje staldgangen.

Ud over den praktiske del, underviser vi også i teorien om ponytrav og hvilke regler man skal overholde, hvis man ønsker at starte ponytravløb.

Undervisningen er generelt en rigtig god blanding mellem teori og praksis, som varetages af voksne personer med erfaring inden for travsporten.

Pt. underviser vi ét hold om ugen. Undervisning foregår på Skive Travbane hver søndag kl. 11-13. Derud over vil der være åbent i Ponyskolen hver onsdag eftermiddag kl. 16.30 – 18.30, hvor der er mulighed for at komme og hygge med ponyerne.

Ved stor tilslutning kan undervisningen niveauopdeles.

Ponytravskolen har et antal ponyer til rådighed med tilhørende seletøj og vogne. Efter aftale er man velkommen til at tage sin egen pony med.

Det er muligt at låne hjelme og sikkerhedsveste i Ponyskolen. Vi går meget op i sikkerhed, og alle børn skal bære hjelm og vest under køretræningen. På Ponytravskolen er der plads til børn på alle niveauer. Man behøver ikke at have haft med heste at gøre før, så længe man er vild med heste og har masser af gåpåmod. Når du er i Skive Trav Ponyskole så hjælper man hinanden, passer på hinanden og er god ved ponyerne.
Skive Trav | Flyvej 2, 7800 Skive  | Tlf.: 88811206